Deci nu stiu daca am postat unde trebuie , dar pe mine baiatu asta ma amuza!
Acest baiat traieste intr-o lume virtuala. Nu inteleg cum poti sa iti lasi prietenii reali pentru asa zisii prieteni din acel joc. Totusi, cum a si recunoscut acest joc ii schimba complet viata. Si intr-adevar mesajul lui pentru jucatorii acelui joc este hilar dar din pacate nu este nimic de ras, ci mai degraba e de plans.
Joi Feb 16, 2012 10:17 pm
Champion.
Membru din: Mie Aug 25, 2010 12:35 pm Mesaje: 480 Localitate: Gherla
Deci nu stiu daca am postat unde trebuie , dar pe mine baiatu asta ma amuza!
Acest baiat traieste intr-o lume virtuala. Nu inteleg cum poti sa iti lasi prietenii reali pentru asa zisii prieteni din acel joc. Totusi, cum a si recunoscut acest joc ii schimba complet viata. Si intr-adevar mesajul lui pentru jucatorii acelui joc este hilar dar din pacate nu este nimic de ras, ci mai degraba e de plans.
Din pacate da ...si de plans , dar prima data cand am vazut acest filmulet am inceput sa rad. Macar a recunoscut..crezi ca altii aveau curajul sa zica direct " da , iti schimba foarte mult viata "?
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum