| Autor |
Mesaj |
|
ArnY
Membru din: Sâm Dec 04, 2010 5:07 am Mesaje: 320 Localitate: Targu Mures
|
Si inca io is arogant... Nu stiu cine a inceput sa injure pe war... io nici macar nu m-am chinuit sa va scriu ,da tot io nu stiu cei aia ,play 4 fun ... si inca tu ma faci pe mine copil ....te rog io termina ca nu vreau sa suferi.. mau mult decat suferi acuma....
_________________ Uploaded with ImageShack.us
|
| Lun Feb 06, 2012 10:56 pm |
|
 |
|
Bugs
|
Arny lasa bai nene amenintarile ca vin te caut si te dreaq veziti de treaba ta nu il mai amenintza pe yusaku ca mereu e surpriza in spatele pc... eu unu as avea curaj sa iti las si nr de tel si adresa sa vii sa ma cautii ...? u esti chiar copil de arunci cu vb .... nu iti dai seama ce vb ....U crezi ca toata lumea a mers pe ulite??? te inseli ;) haide ablamos lasa pliscu ca nu rezolvi nimic ... bididiule
|
| Lun Feb 06, 2012 11:02 pm |
|
 |
|
ArnY
|
hai ca iti las io si nuamru si adresa Targu mures str Magurei nr 10 ap 1 nr tel 0744270742 edit: ps:sau vrei si CNP??
Ultima oară modificat de ArnY pe Lun Feb 06, 2012 11:05 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Lun Feb 06, 2012 11:05 pm |
|
 |
|
Alecs-
Membru din: Joi Iul 01, 2010 12:37 pm Mesaje: 2913 Localitate: Targu Mures Romania
|
sa trezit si iepurele sa vorbeasca , e surpriza , la 25 de ani te pupam cu pumnu-n frunte si pe tine si pe toti ca voi ma , lesinatilor. lasa-mi numar si adresa daca esti asa smecher , si cauta inca vreo 10 oameni sa iti tina spatele , ca singur nu rezolvi nimic , ambitiosule.
_________________CE AIM are asta ! !N-ai tupeu sa dai Click pe mine ! am zis adevaru,asai? 
|
| Lun Feb 06, 2012 11:05 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1030 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
hopeless ....
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Lun Feb 06, 2012 11:26 pm |
|
 |
|
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1371 Localitate: Toronto/Canada
|
IA GATA MA.....Unu daca mai comenteaza off topic aici are avertisment.
@ Alecs ...vreau sa stiu si eu de ce draq de fiecare data cand postezi pe undeva (apari dupa 2-3 luni) faci scandal, ameninti ce tot facem aici??? Ma baiatule te-am respectat si te respect dar deja intreci masura....Am mai ziso si o mai repet pentru toata lumea e valabil cui nui convine si nu se supune regulilor forumului e liber sa plece....deci Alecs te rog eu abtinete sau ma faci sa ma simt obligat sa i-au alte masuri...
@ Arny & Bugs abtinetiva ma de la chestii dinastea...mai sunteti si admini
| Lun Feb 06, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
cumatru'
Membru din: Mie Aug 17, 2011 11:17 am Mesaje: 212 Localitate: buzau
|
ba frate io nu mai inteleg nimic...dc nu ati amanat meciu???io nu inteleg am lasat id trebuia sa imi spuneti ca s-a mutat meciu mai tarziu si poate rezolvam altfel...eu deabea pe la 19:50 am vazut k s-a schimbat ora si la acea ora (21) nu am putut sa joc...am scris si mai inainte sa il amanam.....voi nu batman batman....
_________________ nu beau,nu fumez,nu injur un singur defect am: MINT
|
| Mar Feb 07, 2012 12:50 am |
|
 |
|
Alecs-
Membru din: Joi Iul 01, 2010 12:37 pm Mesaje: 2913 Localitate: Targu Mures Romania
|
gody , uita-te te rog din nou in log-uri si cauta care a inceput cu injuraturile si cu jignirile
Sa intelg ca din toate log-urile alea de 5 km m-ai vazut doar pe mine sa injur nu ? da am injurat , recunosc , la cum sa comportat a meritat pe deplin.
_________________CE AIM are asta ! !N-ai tupeu sa dai Click pe mine ! am zis adevaru,asai? 
|
| Mar Feb 07, 2012 12:58 am |
|
 |
|
Alecs-
|
nu mai pot eu de descalificare , joc cu strumfilai ce habar n-au ce e ala sunet , ma jignesc si injura si tot eu is de vina nu ? deci sa inteleg ca trebuia sa stau sa inght tot ce zice ra*atu ala ? ca nu sa prezentat cumatru si a venit obositu ala care a inceput cu dume scoase de pe google ? dupa ce ca ai 50kg cu ghiozdanu in spate ma iei si cu "in fata pc-ului" ? /:)
|
| Mar Feb 07, 2012 4:00 pm |
|
 |
|
ArnY
|
in fine ziceti odata ce si cum va fi ?cu concursu asta..ca nu mai stim nimica......
|
| Mie Feb 08, 2012 5:15 am |
|
 |
|