Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Sâm Mai 19, 2012 8:21 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
 Etapele Concursului. 
Autor Mesaj

Si inca io is arogant... Nu stiu cine a inceput sa injure pe war... io nici macar nu m-am chinuit sa va scriu ,da tot io nu stiu cei aia ,play 4 fun ... si inca tu ma faci pe mine copil ....te rog io termina ca nu vreau sa suferi.. mau mult decat suferi acuma....

Uploaded with ImageShack.us

Lun Feb 06, 2012 10:56 pm
Profil YIM

Arny lasa bai nene amenintarile ca vin te caut si te dreaq veziti de treaba ta nu il mai amenintza pe yusaku ca mereu e surpriza in spatele pc... eu unu as avea curaj sa iti las si nr de tel si adresa sa vii sa ma cautii ...? u esti chiar copil de arunci cu vb .... nu iti dai seama ce vb ....U crezi ca toata lumea a mers pe ulite??? te inseli ;) haide ablamos lasa pliscu ca nu rezolvi nimic ... bididiule

Lun Feb 06, 2012 11:02 pm

hai ca iti las io si nuamru si adresa Targu mures str Magurei nr 10 ap 1 nr tel 0744270742
edit: ps:sau vrei si CNP??

Ultima oară modificat de ArnY pe Lun Feb 06, 2012 11:05 pm, modificat 1 dată în total.

Lun Feb 06, 2012 11:05 pm
Profil YIM

sa trezit si iepurele sa vorbeasca , e surpriza , la 25 de ani te pupam cu pumnu-n frunte si pe tine si pe toti ca voi ma , lesinatilor. lasa-mi numar si adresa daca esti asa smecher , si cauta inca vreo 10 oameni sa iti tina spatele , ca singur nu rezolvi nimic , ambitiosule.

N-ai tupeu sa daiClick pe mine ! am zis adevaru,asai?

Imagine

Lun Feb 06, 2012 11:05 pm
Profil YIM

hopeless ....

─────█──────────█───── N
─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y
────▐▌──────────▐▌──── M
────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O
───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U
──▄████▄──▐▌──▄████▄── S
We are ANONYMOUS
We are LEGION
We do not FORGIVE
We do not FORGET
EXPECT US

Lun Feb 06, 2012 11:26 pm
Profil YIM WWW

IA GATA MA.....Unu daca mai comenteaza off topic aici are avertisment.

@ Alecs ...vreau sa stiu si eu de ce draq de fiecare data cand postezi pe undeva (apari dupa 2-3 luni) faci scandal, ameninti ce tot facem aici??? Ma baiatule te-am respectat si te respect dar deja intreci masura....Am mai ziso si o mai repet pentru toata lumea e valabil cui nui convine si nu se supune regulilor forumului e liber sa plece....deci Alecs te rog eu abtinete sau ma faci sa ma simt obligat sa i-au alte masuri...

@ Arny & Bugs abtinetiva ma de la chestii dinastea...mai sunteti si admini

Lun Feb 06, 2012 11:34 pm
Profil WWW

ba frate io nu mai inteleg nimic...dc nu ati amanat meciu???io nu inteleg am lasat id trebuia sa imi spuneti ca s-a mutat meciu mai tarziu si poate rezolvam altfel...eu deabea pe la 19:50 am vazut k s-a schimbat ora si la acea ora (21) nu am putut sa joc...am scris si mai inainte sa il amanam.....voi nu batman batman....

Mar Feb 07, 2012 12:50 am
Profil YIM

gody , uita-te te rog din nou in log-uri si cauta care a inceput cu injuraturile si cu jignirile

Sa intelg ca din toate log-urile alea de 5 km m-ai vazut doar pe mine sa injur nu ? da am injurat , recunosc , la cum sa comportat a meritat pe deplin.

Imagine

Mar Feb 07, 2012 12:58 am
Profil YIM

nu mai pot eu de descalificare , joc cu strumfilai ce habar n-au ce e ala sunet , ma jignesc si injura si tot eu is de vina nu ? deci sa inteleg ca trebuia sa stau sa inght tot ce zice ra*atu ala ? ca nu sa prezentat cumatru si a venit obositu ala care a inceput cu dume scoase de pe google ? dupa ce ca ai 50kg cu ghiozdanu in spate ma iei si cu "in fata pc-ului" ? /:)

Imagine

Mar Feb 07, 2012 4:00 pm
Profil YIM

in fine ziceti odata ce si cum va fi ?cu concursu asta..ca nu mai stim nimica......

Mie Feb 08, 2012 5:15 am
Profil YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul