|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
| Autor |
Mesaj |
|
Claudiuq
|
Nick-ul folosit pe server:BigBoy - Vârsta Localitate Funcție:17/craiova/elev - Steam Non-steam:Non-Steam - De când joci pe server , în ce intervale orare ( pentru cei care sunt la școală și joacă seara sau doar în week-end )pe srv gg joc de aproape 1 an/dimineata seara. - De ce vrei să fii admin De ce te-am alege pe tine ca admin Ce îți propui să faci schimbi :Pe srv gg am observat ca sunt din ce in ce mai multi codati...mai ales cand admini nu sunt online.Vreau sa schimb acest lucru.
|
| Vin Ian 27, 2012 11:26 pm |
|
 |
|
Claudiuq
|
Alo adminii....mai intrati si pe forum.....astept de cateva zile raspunsuri....
|
| Vin Feb 03, 2012 9:30 pm |
|
 |
|
cipi
|
nu stiu cum de nu am vazut cererea ta.contra,vreau mai multa activitate din partea ta!
_________________ Cel mai posibil,e imposibil!
|
| Vin Feb 03, 2012 10:23 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1028 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
eu nu m-am bagat pentru ca vad ca la timp jucat pe server ai zis de aproape un an .... asa ca ii las pe cei mai vechi decat mine sa voteze ..asa ca eu ma abtin :D
acestea fiind spuse , va doresc o seara buna
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Vin Feb 03, 2012 10:38 pm |
|
 |
|
cumatru'
Membru din: Mie Aug 17, 2011 11:17 am Mesaje: 212 Localitate: buzau
|
cu toate ca te-am vazut mai mult pe cs decat pe gg,iti dau un pro de incurajare
_________________ nu beau,nu fumez,nu injur un singur defect am: MINT
|
| Sâm Feb 04, 2012 12:31 pm |
|
 |
|
Mlagiuq
|
Multumesc. Astept si alte pareri din parea celorlalti admini:P
|
| Sâm Feb 04, 2012 3:28 pm |
|
 |
|
Syko
Membru din: Mar Apr 05, 2011 10:01 am Mesaje: 116 Localitate: Brasov
|
Mi se pare mie sau te-ai dat singur de gol ca ai multi-account?
_________________Everything good in life is either illegal, immoral or makes you fat.. 
|
| Sâm Feb 04, 2012 4:59 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1028 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
+1 Syko .. f vigilent ..asta nu observasem :))
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Sâm Feb 04, 2012 8:11 pm |
|
 |
|
Mlagiuq
|
Cum adik multi-account Syko?explicami...
|
| Sâm Feb 04, 2012 8:17 pm |
|
 |
|
Mlagiuq
|
aaaaa...te referi ca am 2 conturi?da asa e...dar cu ce deranjeaza asta?
|
| Sâm Feb 04, 2012 8:18 pm |
|
 |
|