Cerinte Minime: OS: Windows XP, Vista, Windows 7 CPU: Core 2 Duo 1.8 GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 4600+ RAM: 2GB Video Card: 256 MB with shader model 3 HDD: 16 GB DirectX 9
Cerinte Recomandate: OS: Windows XP, Vista, Windows 7 CPU: Pentium Dual Core E6600 3.06GHz – AMD Phenom 8750 Triple-Core RAM: 3GB VIdeo Card: 512 MB mit shader model 3, GeForce GT 210 , Radeon HD 5450 HDD: 16 GB DirectX 9
Actiunea din Modern Warfare 3 incepe exact in momentul in care jocul lansat in urma cu doi ani se termina. Lumea este ingropata in haos: America este in continuare sub atac rusesc, Europa lupta cu acelasi inamic pe mai multe fronturi, iar Soap McTavish si Captain Price il vaneaza in continuare pe Makarov pentru a-i deconspira planul. Unii Cred Ca Acest Joc se mai poate numii Al Treilea Razboi Mondial ....
X2Li say: Cand mai postezi ia ca exemplu postarile mele... trebuie sa contina poza cu jocul, eventual un trailer, mod de instalare, cerinte si implicit link de descarcare. Multumesc :)
Joi Dec 29, 2011 5:08 pm
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1030 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
pentru cei cu laptopuri cerinte Extra High Graphic
System: Acer Aspire 5750ZG ( testat) :Sistem de operare: Windows 7 Ultimate 64 biti Processor: Intel Core B950 2.1 Ghz Ram: 4 GB DDR3 Video: 1. Onboard -> Intel HD 3000 ( este de la procesor -> intel bridge technology) 2. Dedicata -> nVIdia Geforce GT 520 M 1 GB DDR 3
pentru laptopuri v-ar trebui cam 3 gb ram ddr3 si 1 gb video DEDICATA si procesor bun ... un i3 ar fi perfect ;)
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
Mar Ian 10, 2012 3:21 am
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1371 Localitate: Toronto/Canada
daca ai procesor bun si placa video model mai nou, 2 gb ram sunt extrem de suficienti
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
Poi de pe laptop Joc si Cs am deLL si la laptop trebuie cerinte mai mari fata de pc ! cum trebuie 2 gb minim la pc eu la laptop ar trebui sa am 3 minim
Dum Feb 05, 2012 5:17 pm
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1030 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
depinde de multe chestii ... de ex tu ai 2 Gb ram DDR3 dar daca ai si un procesor cu sandybridge ( b950 pt ex) si o placa dedicata de 1 GB ... cod mw3 iti merge la medium cu grafica ;)
eu am jucat cod mw3 pe o config de tot rasul -> HDD Western Digital Caviar Blue 320GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2 Placa de baza Gigabyte MA78LMT-US2H, socket AM3 (placa video onboard ... nu mai stiu ce model) Kit Corsair 4GB (2 x 2GB), DDR3, 1333MHz Procesor AMD Athlon II X2 250 Dual Core, 3000 MHz, socket AM3,
mentiune: imi mergea cu toate la minim, dar important e ca imi mergea :D ( asta a fost in anul 2011 in vacanta de iarna, inainte sami iau laptop)
aaa si am uitat sa zic ... la placa onboard am pixel shader 4 ..dar tot degeaba ... ca e onboard :(
am incercat si sincer ma dau cu capul de pereti ..la configuratia mea de la laptop ..battlefield3 imi merge cam sacadat cu toate la high si sunetul se aude intrerupt ...asta din cauza procesorului slab ( Intel Pentium B950 Core 2.1 GHz) din cate am vazut trebuie minim 2.4 GHz core :D
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum