|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
cataraul
|
Nick: Ra0uL^^ Nume: Catali-Raul Vârsta: 14 Localitate/Judeţ:Cluj De unde ai aflat de FioriGinaL:De la sv de GunGame ![[sSig_hi.gif] [sSig_hi.gif]](http://forum.FioriGinaL.Ro/images/smilies/sSig_hi.gif)
|
| Lun Feb 06, 2012 4:41 pm |
|
 |
|
retry
Membru din: Lun Iun 28, 2010 11:22 pm Mesaje: 2849 Localitate: Sabaoani
|
_________________ Adauga la favorit serverele Comunitatii Fioriginal.ro:- Connect Cs.FioriGinaL.ro
- Connect Gg.FioriGinaL.ro
- Connect Jb.FioriGinaL.ro
- Connect Cs2.FioriGinaL.ro
|
| Lun Feb 06, 2012 4:46 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1061 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Lun Feb 06, 2012 5:06 pm |
|
 |
|
cumatru'
Membru din: Mie Aug 17, 2011 11:17 am Mesaje: 214 Localitate: buzau
|
bun venit pe la noi
_________________ nu beau,nu fumez,nu injur un singur defect am: MINT
|
| Sâm Feb 11, 2012 12:23 am |
|
 |
|
^^NaruTo*
|
![[welcome.gif] [welcome.gif]](http://forum.FioriGinaL.Ro/images/smilies/welcome.gif) taul nu team vazut pe gg sau joci pe cs?
_________________ Nu voi da niciodata inapoi pentru ca asta este calea mea:D
|
| Mar Feb 14, 2012 5:03 am |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|