|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1030 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
de 2-3 saptamani primesc flashuri de 1-2 sec cu consola .... adica in timpul jocului pentru 1 sec sau 2 imi apare consola si imi dispare ( singura) ... am reinstalat steam-ul dar degeaba .... am incercat si alti clienti de cs ...tot la fel imi face ( pe alte cs mi se blocheaza si mouse-ul in timpul flashurilor ) .... cum pot sa rezolv asta .... sau din ce cauza e ? posibil sa fie de la windows ?
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Joi Ian 26, 2012 3:59 pm |
|
 |
|
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1371 Localitate: Toronto/Canada
|
sau daca cumva ai varsat ceva in tastatura ma gandesc sa iti faca atingere butonul Tab cand apesi alte butoane.
| Joi Ian 26, 2012 4:10 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1030 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
joc cs de pe laptop ... e chestia ca mia dat o eroare la un update la steam ...si de atunci face asa ...dar l-am reinstalat si inainte sa-l teinstalez am sters folderul steam ...si tot asa face
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Joi Ian 26, 2012 4:27 pm |
|
 |
|
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1371 Localitate: Toronto/Canada
|
eu unu zic ca nu e de la steam atata timp cat iti face figuri si cand joci de pe alti clienti
| Vin Ian 27, 2012 2:09 pm |
|
 |
|
Yusaku
|
o sa incerc sa instalez windows-ul ... si in caz ca mai face asa , ce e de facut ... adica exista vreo solutie ?
|
| Vin Ian 27, 2012 2:29 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|