|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
cLa-
|
PROPUN : ca pentru admine , la regulament sa scrie o regula ca cei care fac cerere de admin , cand intreaba la cerere admin daca ai citit regulamentul sa zica NU ex : eu am citit regulamentul si stiu ca la cerere trebuie sa spun ''Ai Citit Regulamentul ? : NU'' Asa va dati seama ca l-am citit . Am folosit undeva si chiar funcioneaza Daca el zice da e clar ca nu l-a citit :) ASTEPT PRO CONTRA
_________________ ________________ 2013 de acu` © Copyright cLauddd:x™ All right`s reserved® [;x]
|
| Vin Feb 03, 2012 6:40 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1061 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
te uiti prea mult la desene animate .... daca mers o data psihologia ta inversa ....asta nu inseamna ca o sati mearga mereu ... eu de exemplu cu 13 ore inainte sa aplic cererea de admin am citit toate regulamentele ;)
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Vin Feb 03, 2012 7:39 pm |
|
 |
|
cLa-
|
CUM ADICA ! MA UIT PREA MULT LA DESENE ANIMATE ? :) DECI EU ITI ARAT O COMUNITATE POPULATA CARE FOLOSESTE ASTA ;)
_________________ ________________ 2013 de acu` © Copyright cLauddd:x™ All right`s reserved® [;x]
|
| Vin Feb 03, 2012 7:46 pm |
|
 |
|
Frenkhy
|
Nu trebuie sa-i copiem alte servere ! Eu zic ca iti dai seama pe server cand admineaza daca a citit sau nu!
|
| Vin Feb 03, 2012 9:26 pm |
|
 |
|
Frenkhy
|
Frenkhy scrie: Nu trebuie sa copiem alte servere ! Eu zic ca iti dai seama pe server cand admineaza daca a citit sau nu!
|
| Vin Feb 03, 2012 9:27 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1061 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
topic closed ... inutil
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Joi Feb 16, 2012 3:38 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|