Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Mai 22, 2012 3:39 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
 Reclamatie Admin 
Autor Mesaj

aloooooo haideti fratilor va e frica sa va dati cu parerea de nu mai zice nimeni nik???ce naiba ca doar nus doar 3 admini pe serv asta (gody,cumatru,cipi) ca numa ei siau dat cu parerea si mai sunt o gramada .ce naiba facem aici stau 2 saptamani pe bara pana prindeti tupeu voi sa va dati cu parerea???sau cei care lati viz si sunteti de parerea ca am skill va e frik sa ve-o spuneti?? am mai int asa ceva si prin conferintze cand eram admin.....=))))) nima nu vb nik de frik ownerilor....pana miam dat eu drumu la gura si apoi au inceput toti sa vb despre intrigile dintre admini...asa si voi e de ajuns sa vb 2-3 admini si atunci poate or sasi dea toti cu parerea dar grabiti-va si voi putin va rog ca pana la proba contrarie eu mom sunt vinovat in fata celorlalti :(.....

Mie Feb 22, 2012 7:28 pm

@ admini ai cs.fioriginal.ro si gg.fioriginal.ro aveti 2 zile sa va spuneti parerea aici...daca nu Yusaku va fi nevoit sa dea unban pentru ca inca nu avem probre concludente.

Mie Feb 22, 2012 7:35 pm
Profil WWW

apropo baiatule ... comanda pe care ai spuso tu merge doar daca ai admin ... asa ca stai in banca ta ... daca erai atent la demo ti-am facut demo-ul cu nick schimbat ... asta ca sa te scoti ca joci cu wall .... daca jucai la casti ( trebuia sa joci cu shift in majoritatea timpului ... tu NICIODATA NU APESI PE SHIFT plus ca te duci direct spre jucatori ... fara ca ei sa traga inainte ) ... asa ca ... astea sunt probe concludente ... asta da skill ... sa fii codat si sa ai nesimtirea sa ceri unban ... poate ca pe altii iai prostit dar pe mine nu copile ;)

─────█──────────█───── N
─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y
────▐▌──────────▐▌──── M
────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O
───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U
──▄████▄──▐▌──▄████▄── S
We are ANONYMOUS
We are LEGION
We do not FORGIVE
We do not FORGET
EXPECT US

Joi Feb 23, 2012 1:26 am
Profil YIM WWW

1 la mana.Nu stiu cati ani ai u de ma faci pe mine copil....la cum vb cu mine cred ca deja esti pensionar de ma faci copil.....2 la mana din partea unui jucator slab de cs asa ca u nici nu ma astept sa deosebeasca cod de skill.......si 3 la mana..poti juca la sunet si fara shift....stiu ca tie ti se pare imposibil dar ptr unii playerii mai rasariti este posibil nu sunt singuru care joaca la sunet fara shift....si dak vrei pot juca si la HS sa dau numa hs aproape, asta ca sa zici u ca am si aim dar iti spun ca si aimu asta e tot din cs justificat cu comanda cl_bob 0 si cl_bobcycle 0 si ti se ajusteaza tinta mai sus si primele 3 gl se duc tot timpu sub tinta incepand usor sa urce ;)....ptr uni necunoscuti ai cs asta se numeste aim ;)tiam mai spus nu ma fa sa repet tot timpu ..ce tie ti se pare imposibil la mine e putin mai greu de facut dar posibil....mai acumuleaza exp in cs si apoi revizualizeaza demo ala cu atentie si sami spui mai tarziu...pana atunci lasa profesionistii..;)

Joi Feb 23, 2012 8:46 am

Terminati cearta si mai asteptati o zi...Daca nu scot eu banul

Joi Feb 23, 2012 11:27 am
Profil WWW

M-am uitat si eu la demo si nu cred sa fie wall, cu sunet se aude cam tot ce misca pe acolo si iti dai seaman pe unde sunt.

Joi Feb 23, 2012 11:33 am
Profil YIM WWW

da-mi ip si gata cu circul ... astept ip-ul tau ca sa dau t/c

o zi buna

─────█──────────█───── N
─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y
────▐▌──────────▐▌──── M
────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O
───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U
──▄████▄──▐▌──▄████▄── S
We are ANONYMOUS
We are LEGION
We do not FORGIVE
We do not FORGET
EXPECT US

Joi Feb 23, 2012 2:22 pm
Profil YIM WWW

man nu mai stiu ip...ptr cal am rutabil :(.......doar sami spui cand pot juca pe serv atata tot.....si te rog frumos data viitoare sami faci demo la mine in pc atunci cand crezi u ca joc prea bine sau is suspect de wall ca demo de la mine din pc iti alunga toata indoiala..ptr ca ala nu poate fii modificat ...sau so putea el modifica da nu in 2-3 min pana cand il predau eu pe mess...asta ca sa nu mai fie indoieli de genu si sa stau ca un codat pe bara ..la fel cum sa int acum :(.....bft.dar vb lu gody sa mai asteptam o zii sasi mai dea 2-3 cu parerea...si apoi in functie de rez dai T.C.simi zici dak pot juca sau nu..

Joi Feb 23, 2012 3:13 pm

Ok poti juca, dar din pacate nimeni nu iti poate face tie demo la tine in pc....nu exista asa ceva doar poze dar nu filmare.

[topic closed.gif]

Joi Feb 23, 2012 3:19 pm
Profil WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3