|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
| Autor |
Mesaj |
|
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1383 Localitate: Toronto/Canada
|
Abia acum am vazut ...deci omu e recidivist reclamatie-jamaicanu-t5356.html
Banul ramane pe ce perioada a fost dat...si cerere respinsa ma baiatule... Noi am inteles ca il urasti atat de tare pe exodia si ca nu stii ce sa-i mai faci, dar se pare ca tot tu esti ala care pica in groapa sapata tot de tine...prima data l-ai dat in sloboz si l-ai facut ratat pe exodia cum scrie in reclamatia anterioara si ai primit BAN PERMANENT...deci nu ai respectat banul??? ai ip dinamic??? am inteles...
Eu unu te anunt ca inchid ochii la ceea ce am vazut pana acum din partea ta si iti mai dau o sansa...Ori termini cu insultele / injuraturile pe server la adresa jucatorilor / adminilor ....ori...si acum fac apel la toti adminii CINE IL MAI VEDE INJURAND PE JAMAICANU SA-I FACA RECLAMATIE SI IL VOM ADAUGA PE LISTA NEAGRA...mie unu imi e deajuns sa inteleg ce iti poate pielea deci E DECIZIA TA...ori cuminte cu un limbaj decent ori cautati alta comunitate / server unde se injura.
| Lun Feb 06, 2012 10:27 pm |
|
 |
|
eXodIa
|
Cum spui tu Gody, nu`mi permit sa comentez decizia ta sau a unui owner poti da tc.
| Lun Feb 06, 2012 10:47 pm |
|
 |
|