|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
| Autor |
Mesaj |
|
BigBoy
|
Ok Exodia astept pana la ora 10...
_________________ Omul Invata din greseli, dar oare cand greseste invata ?
|
| Lun Feb 06, 2012 8:13 pm |
|
 |
|
Syko
Membru din: Mar Apr 05, 2011 10:01 am Mesaje: 116 Localitate: Brasov
|
BigBoy nu te supara ca te intreb dar tu ai auzit de formatare data? Te-ai gandit poate ca scriptul de server de cs nu e facut de un roman de aceea formatul la data e MM-DD-YYYY si nu DD-MM-YYYY?
_________________Everything good in life is either illegal, immoral or makes you fat.. 
|
| Lun Feb 06, 2012 9:05 pm |
|
 |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1061 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
bigboy copile calmeazate ca deja devii spammer si pe forum nu doar pe server ...te-a mancat limba ... bine ti-a facut ...respect exodia pt asta
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Lun Feb 06, 2012 9:57 pm |
|
 |
|
Gody
Membru din: Lun Sep 06, 2010 4:44 am Mesaje: 1383 Localitate: Toronto/Canada
|
Deci a primit pana la urma Unban sau i-a expirat banul???
@bigboy revino cu un update
| Joi Feb 23, 2012 4:36 am |
|
 |
|
Octav
Membru din: Joi Mar 10, 2011 9:45 pm Mesaje: 113 Localitate: Brasov, Romania
|
L-am vazut pe server, deci in mod sigur banul a expirat. Topicul poate fi inchis.
| Joi Feb 23, 2012 1:03 pm |
|
 |
|
eXodIa
|
topicul este de 2 saptamani banul a expirat T/C
| Joi Feb 23, 2012 1:09 pm |
|
 |
|