Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Mai 22, 2012 3:45 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 9 mesaje ] 
 Reclamatie jamaicanu 
Autor Mesaj

1. Nick-ul tau si al celui pe care il reclami - eXodIa, Jamaicanu sau mai nou VreaU-Un-FuM
2. Motivul si o scurta descriere a intamplarii knd nu sunt admin pe sv el injura chiar daca akm are slot..
3. Data si ora cand s-a intamplat - Pentru a se putea verifica in loguri akm cateva zile
4. Poze ( print screen ),copy-paste din consola de unde sa reiasa fapta sau demo-uri http://postimage.org/image/k2cmddsvp/ http://postimage.org/image/6wva1s37n/
5. Alti admini / jucatori prezenti pe server care sa poata confirma. hakim edyy fiecare isi bunea cate un nick mai vechi..

deci nush cum a luat asta slot knd injura q fost nick pe toti admini si k nou nick injura doar knd nu`s admini...

Nu sunt cel mai bun din lume dar nimeni nu`i mai bun k mine!

Mar Feb 21, 2012 9:16 pm

Aaa deci asa? In primul rand nu am nici o legatura cu jamaicanul, am vazut pe forum ca se certa exodia cu jamaicanul si ma gandeam sa fac o gluma... In al doilea rand pentru chestia cu injuratura am fost pedepsit atuncea, de cate ori sa mai fiu?? Cred ca nu merit remove pentru atata.

Mar Feb 21, 2012 9:22 pm

VreaU-Un-FuM scrie:
Aaa deci asa? In primul rand nu am nici o legatura cu jamaicanul, am vazut pe forum ca se certa exodia cu jamaicanul si ma gandeam sa fac o gluma... In al doilea rand pentru chestia cu injuratura am fost pedepsit atuncea, de cate ori sa mai fiu?? Cred ca nu merit remove pentru atata.

Apropo cum adica cand nu`s admini?? Pe ss se vede ca erai si tu on pe servar, asta sa inteleg ca nu te consideri admin?

Mar Feb 21, 2012 9:23 pm

ma refereeam k tu injurai knd nu`s admini.. io abia intrasem si tu nu vazusei.. si oriucm esti jamaicanu se vede dupa comportamentu dupa sv asa k numai incerca sa ascunzi meriti ban si remove..
si pt injuratura aia ai fost pedepsit q gag k am intrat io pe sv.. dar tin minte k aveai un ultimatum daca mai injuri odata pe sv indiferent dc esti adaugat in lista neagra...

Mar Feb 21, 2012 9:26 pm

Nu esti in stare sa intelegi ca nu am nici o legatura cu jamaicanul ma? Am injurat, am primit gag 10 min, ce mai vrei? Cu ce sunt eu mai special ca altii ca sa primesc remove pentru atata? Sunt admini care injura si mai grav pe servar si ei nu patesc nimica.

Mar Feb 21, 2012 9:33 pm

Deci, exodia tu zici ca vreau-un-fum este jamaicanul? Nu putem sa stim cu certitudine daca este sau nu deoarece oricine poate sa isi puna nick-ul lui. Si chiar daca ar fi, crezi ca ar fi fost asa de destept sa isi puna vechiul nick dupa ce a luat slot si stie ca este si pe lista neagra? Asta este opinia mea, poate ma insel, poate nu. Iar in cazul limbajului, l-am surprins si eu mai demult avand un limbaj vulgar, dar a suportat consecintele meritate.

Mar Feb 21, 2012 10:07 pm
Profil YIM

ba sti cva e acelasi fragar obosit care era pe 1 in top k si akm care juca noaptea q un afk sa intre in top si are aceasi grupa de ip ce mai vrei a injurat?? sa vedem ce spun owner sau co.. io asa am citit k la prima injuratura a lu asta ban si lista neagra nu gag 10 min ;)

Mie Feb 22, 2012 12:41 am

Tu chiar nu esti capabil sa intelegi ca nu eu sunt jamaicanul ma? Nu am eu nevoie sa stau cu afk ca si tine bunule.

Mie Feb 22, 2012 2:31 am

Topic closed am explicat deja cum sta treaba cu jamaicanu si vreau un fum in alte posturi.

[topic closed.gif]

Joi Feb 23, 2012 4:40 am
Profil WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 9 mesaje ]