Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Mai 22, 2012 3:58 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
 Regulament Forum - Citit atent inainte de a posta 
Autor Mesaj
Site Admin

Regulament de utilizare a forumului 'Forum.FioriGinaL.Ro'

Moto: "Folosirea acestui forum nu este un drept ci un privilegiu, comportati-va ca atare !"

Informatii generale- Folosirea acestui forum este gratuita, nu necesita inregistrarea decat in cazul in care utilizatorul doreste sa posteze ceva. De asemenea el poate descarca fisierele atasate posturilor utilizatorilor inregistrati deja. In cazul in care folositi un text de pe acest forum, fara a aduce modificari majore ar fi frumos sa specificati sursa.
- In cazul in care v-ati decis sa participati la discutiile de pe forum inregistrandu-va ( ), va trebui sa va supuneti regulamentului. Respectarea acestuia este obligatorie, iar abaterile dau dreptul administratorilor forumului de a va avertiza sau chiar a va restrictiona accesul pe o perioada nedeterminata. La 3 avertismente, contul utilizatorului va fi dezactivat pentru 30 de zile.
- Toti utilizatorii sunt obligati sa citeasca acest regulament, invocarea scuzei "Nu am stiut" nu va fi luata in considerare, el fiind prezend in fiecare forum, fiind usor de identificat dupa numele sau. De asemenea, acesta poate suferi modificari ulterioare, astfel ca recomandam recitirea lui periodica.
- Conducerea forumului nu este raspunzatoare juridic de continutul mesajelor si fisierelor postate, aceasta apartinand in totalitate utilizatorilor.

ReguliRegula numarul 1: Libajul folosit trebuie sa fie unul de loc public. Acesta nu trebuie sa contina cuvinte obscene, injurii aduse altor membrii, atacuri la persoana.
- Daca un alt membru va provoaca / va aduce injurii, nu raspundeti cu aceeasi moneda, deoarece la aplicarea regulamentului nu se va face diferentiere. Raportati faptul unui administrator .
- Nu se accepta posturi cu continut rasist.
* Pentru incalcarea acestei reguli, utilizatorul va primi un avertisment, mesajul va fi modificat sau sters.

Regula numarul 2: Postarea de informatii, fisiere care sunt protejate de legile privind drepturile de autor este interzisa.
- Nu copiati mesaje / fisiere din alta parte fara a preciza sursa. In cazul in care copierea acestora este interzisa, renuntati la postarea lor.
- Este interzisa atasarea softurilor comerciale fara licenta si fisierelor de tip "crack" sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ( virusi, spyware ).
* Aceste mesaje / fisiere vor fi indepartate, iar cel care le-a postat va primi avertisment.

Regula numarul 3: Este interzisa folosirea mai multor conturi de catre acelasi utilizator (clone).
- Evitati de asemenea folosirea de nickuri asemanatoare cu unele deja existente pentru a nu crea confuzie.
- Orice utilizator isi poate schimba username-ul daca doreste. Vezi .
- Daca ai uitat parola unui cont, foloseste functia "Am uitat parola" accesand butonul .
* Conturile facute in plus vor fi sterse si banate, iar utilizatorul va primi un avertisment.

Regula numarul 4: Reclama este interzisa fara acordul unui administrator.
- Reclama la alte site-uri este strict interzisa.
- Postarea de mesaje cu invitatia de a cumpara diverse produse, cu exceptia celor din rubricile dedicate acestora.
- Incercati pe cat posibil postarea de fisiere pe alte site-uri, folositi functia "Atasare fisiere" din cadrul postului.
- Regula se aplica si in cazul semnaturilor si avatarelor.
* Pentru incalcarea acestei reguli, utilizatorul va primi un avertisment.

Inainte de a crea un nou topic:
- Verificati daca sunteti la rubrica in care acesta se incadreaza cel mai bine pentru a evita postarea aceluiasi subiect de 2 ori. Folositi functia "Cautare" daca este necesar.
- Alegeti un titlu adecvat, care sa insinueze continutul topicului. Evitati sa puneti nume incomplete sau de genul "lol", "ajutor", "urgent" ...etc

Mesajele:
- Off-topicul este permis. Daca omului ii vine in minte o gluma in urma discutiei din cadrul unui topic si simte nevoia sa o spuna, este liber sa o faca, intrucat comunitatea este una de socializare, de creare de prietenii virtuale. Aici am gresit cand initial am impus regula cum ca ar fi interzis off-topicul, luandu-ma mai mult dupa alte forumuri.
Cu toate acestea, as prefera sa nu postati stiri la rubrica bancuri, sau sa intrebati cum va fi vremea la rubrica "Probleme hardware", asta nu inseamna off-topic, ci ca esti retardat.
- Nu folositi texte colorate in exces sau cu dimensiuni mari, decat daca este benefic.
- Inainte de a posta, cititi cu atentie ce s-a discutat inainte, pentru a evita repetarea. Valabil mai ales in cazul topicurilor ce se intind pe mai multe pagini.
- Verificati inca odata continutul mesajului inainte de a da "Trimite", pentru a nu se fi strecurat greseli care ar putea duce la neintelegerea acestuia. Incepand cu 24.08.2010, functia "Edit" a fost dezactivata pentru utilizatorii simplii deoarece se abuza de ea.
- Este interzisa postarea aceluiasi mesaj de mai multe ori ( flood ).

Atasarea fisierelor:
- In primul rand este interzis atasarea de fisiere care contravin legilor in vigoare, contin date cu caracter personal, virusi...etc
- Orice utilizator inregistrat poate atasa la un post fisiere de pana la 50 MB, de aceea va rog sa evitati postarea de link-uri catre alte site-uri unde ati incarcat respectivele fisiere ( imagini de cele mai multe ori ).
- Imaginile atasate nu trebuie sa ocupe mai mult de 150 KB. Inainte sa atasati poza, o deschideti cu paint, ii dati resize pana ajunge la marimea minima la care se vede ceea ce doriti sa aratati si savati in format JPG. Mare atentie, pentru ca majoritatea sunteti tentati sa le atasati exact asa cum le-ati facut, la rezolutii foarte mari sau in format BMP ori cine stie care altul. De asemenea, puteti folosi BBCode-ul rimg care apare deasupra ferestrei in care scrieti mesajul, langa bold, italic...etc care are rolul de a micsora imaginile ( doar ca rezolutie ).
* Se va acorda cate un avertisment pentru incalcarea oricarei prevederi a regulamentului privitor la "Mesaje" si "Inainte de a crea un topic".

Mar Mai 04, 2010 4:52 am
Profil YIM WWW

Citit !
Cred ca Cl@udYu este primul la off-topic de pe forumul nostru cererea de admin a briketei este doar un exemplu

Mar Mai 04, 2010 1:14 pm
Profil YIM

Inainte de a incerca cineva sa faca ceva pe forum cred k ar trebui sa citeasca regulile. Nu cred k Audy se chinuie degeaba sa le scrie si numeni sa le citeasca. Asta e parerea mea.

Mie Mai 05, 2010 10:41 pm

Citit!

Dum Mai 09, 2010 2:52 pm

Citit ! :)

Lun Mai 10, 2010 12:16 pm
Site Admin

* Update, adaugat sectiunea legata de atasarea fisierelor.

Joi Mai 20, 2010 1:22 am
Profil YIM WWW

L-am citit man gata
era si mult rau
da cred ca nu toti adminii l-au citit
unii cam trag chiulul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joi Mai 20, 2010 8:34 am

Citit :)

Joi Mai 20, 2010 11:33 am

Citit:D

Joi Iun 03, 2010 10:24 pm

Citit :D

Mar Iul 06, 2010 2:24 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul