adica o poza care sa contina mai multe poze sau elemente
exemplu:
ps; ... daca nu stii nu mai comenta aiurea ps2 ... iti pot face eu un tutorial video despre asta
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
Mie Mar 07, 2012 12:30 am
Florin*
Membru din: Vin Noi 13, 2009 10:56 pm Mesaje: 3370 Localitate: Sabaoani
aici este colajul facut in photoshop -> si am mai gasit un soft care nu e chiar asa de complicat precum Photoshop, el se numeste Shape Collage, singura lui functie fiind aceea de creare colaje foto
Tutorial Shape Collage - >
aici sunt colajele facute in shape collage
1.
2.
daca sunt probleme cu vizionarea vreunui tutorial ( din cauza politicii gay a youtubeului) anuntati-ma
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum