function VH_OnParsedMsgAny(nick, data) if (string.find(data,"^$OpForceMove") or string.find(data,"^$Kick") or string.find(data,"<"..nick.."> !onplug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !offplug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !replug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !luaunload",1,true)) then local n = string.gsub(nick,"'","\\'") n = string.gsub(n,"\"","\\\"") local d = string.gsub(data,"'","\\'") d = string.gsub(d,"\"","\\\"") d = string.gsub(d,"$","$") VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();") end return 1 end
function VH_OnUserCommand(nick,data) local n = string.gsub(nick,"'","\\'") n = string.gsub(n,"\"","\\\"") local d = string.gsub(data,"'","\\'") d = string.gsub(d,"\"","\\\"") VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();") return 1 end
function VH_OnOperatorCommand(nick,data) local r,cl = VH:GetUserClass(nick) if (r and (cl == 10) and string.find(data,cmd_clr)) then VH:SQLQuery("TRUNCATE TABLE `pi_cmdlog`;") VH:SendDataToUser("Logi komend wyczyszczone|",nick) local n = string.gsub(nick,"'","\\'") n = string.gsub(n,"\"","\\\"") local d = string.gsub(data,"'","\\'") d = string.gsub(d,"\"","\\\"") VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();") return 0 end if (r and (cl >= 10) and string.find(data,cmd_list)) then query = "SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,100;" if string.find(data,cmd_list.."%sall") then query="SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC;" end if string.find(data,cmd_list.."%s(%d+)$") then local _,_,x = string.find(data,cmd_list.."%s(%d+)$") query="SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,"..x..";" end local i = 1 local r,cnt = VH:SQLQuery(query); local t = "$To: "..nick.." From: "..BotNick.." $<"..BotNick.."> \nId\tUser\t\t\tTime\t\t\tCommand" for i = 1, cnt do local _,id,user,timestamp,cmd = VH:SQLFetch(cnt-i) local nl = math.ceil(string.len(user)/8) t = t.."\n"..id.."\t"..user..string.rep("\t",4-nl)..os.date("%Y-%m-%d %H:%M:%S",tonumber(timestamp)).."\t"..cmd end VH:SendDataToUser(t.."|",nick) return 0 end local n = string.gsub(nick,"'","\\'") n = string.gsub(n,"\"","\\\"") local d = string.gsub(data,"'","\\'") d = string.gsub(d,"\"","\\\"") VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();") return 1 end
function Main() VH:SQLQuery("CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pi_cmdlog` (`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, `user` varchar(32) NOT NULL default '', `cmd` text NOT NULL, `time` int(13) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), INDEX `user` (`user`));") local r,bot = VH:GetConfig("config", "hub_security") if r then BotNick = bot end end
salut! am facut si eu exact dupa tutorial simi da asha [14:51:53] <Devil> Script /etc/verlihub/scripts/cmdlog.lua is already loaded! si cand dau !cmdlod pe main zice asha 14:52:07] <Devil> Sorry, 'log' is not implemented Only known: list lst ms
Joi Noi 10, 2011 3:59 pm
Audy
Site Admin
Membru din: Mar Noi 10, 2009 12:51 am Mesaje: 1658 Localitate: Bucuresti
Am modificat. Se pare ca din greseala am uploadat scriptul modificat pentru hubul meu, nu cel default. Am editat primul post, comenzile sunt "!logcmd" si "!clear_logcmd", pe care le poti personaliza si tu editand scriptul si modificand aceste randuri pe care le gasesti in partea de sus.
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum