Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Sâm Mai 19, 2012 7:51 pm

Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
 Cmdlog verlihub lua script 
Autor Mesaj
Conectat
Site Admin

*Pentru a putea folosi acest script trebuie sa aveti instalat pluginul lua -> viewtopic.php?f=59&t=1127 .

Acesta este un script lua pentru verlihub care inregistreaza comenzile executate pe hub. Nu este creat de mine.

Instalare:1. Downloadati scriptul de
2. Il extrageti si il puneti in folderul "scripts" din verlihub. Mare atentie, nu folderul verlihub, unde ati extras arhiva, inainte de a-l compila, ci unde ati instalat hubul ( ce ati completat la vh_install cand v-a intrebat "what is will be the configuration folder?" ), folderul default fiind "/etc/verlihub".
3. Pe hub, incarcati scriptul folosind comanda "!luaload /calea-catre-script/cmdlog.lua" sau dezactivand pluginul lua ( !offplug lua ) si activandul iar ( !onplug lua )

Comenzi:- "!logcmd" - Afiseaza ultimile 100 comenzi executate. Se poate folosi comanda urmata de un numar ( x ), astfel va afisa ultimile "x" comenzi sau "all" si va afisa toate inregistrarile de la ultima golire .
- "!clear_logcmd" - Goleste inregistrarile

Script:

Cod:
--| (c) 2007 All rights reserved, GNU GPL license         |--
--|-------------------------------------------------------|--
--|                                                       |--
--|                                                       |--
--|-------------------------------------------------------|--

cmd_clr = "^!clear_logcmd$"
cmd_list = "^!logcmd"
BotNick = "Bot"

function VH_OnParsedMsgAny(nick, data)
   if (string.find(data,"^$OpForceMove") or string.find(data,"^$Kick") or string.find(data,"<"..nick.."> !onplug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !offplug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !replug",1,true) or string.find(data,"<"..nick.."> !luaunload",1,true)) then
      local n = string.gsub(nick,"'","\\'")
      n = string.gsub(n,"\"","\\\"")
      local d = string.gsub(data,"'","\\'")
      d = string.gsub(d,"\"","\\\"")
      d = string.gsub(d,"$","$")
      VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();")
   end
   return 1
end

function VH_OnUserCommand(nick,data)
   VH:SQLQuery("INSERT INTO `pi_cmdlog` SET `user`='"..n.."',`cmd`='"..d.."',`time`=UNIX_TIMESTAMP();")
   return 1
end

function VH_OnOperatorCommand(nick,data)
   local r,cl = VH:GetUserClass(nick)
   if (r and (cl == 10) and string.find(data,cmd_clr)) then
      VH:SQLQuery("TRUNCATE  TABLE `pi_cmdlog`;")
      VH:SendDataToUser("Logi komend wyczyszczone|",nick)
      return 0
   end
   if (r and (cl >= 10) and string.find(data,cmd_list)) then
      query = "SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,100;"
      if string.find(data,cmd_list.."%sall") then
         query="SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC;"
      end
      if string.find(data,cmd_list.."%s(%d+)$") then
         local _,_,x = string.find(data,cmd_list.."%s(%d+)$")
         query="SELECT `id`,`user`,`time`,`cmd` FROM `pi_cmdlog` ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,"..x..";"
      end
      local i = 1
      local r,cnt = VH:SQLQuery(query);
      local t = "$To: "..nick.." From: "..BotNick.." $<"..BotNick.."> \nId\tUser\t\t\tTime\t\t\tCommand"
      for i = 1, cnt do
         local _,id,user,timestamp,cmd = VH:SQLFetch(cnt-i)
         local nl = math.ceil(string.len(user)/8)
         t = t.."\n"..id.."\t"..user..string.rep("\t",4-nl)..os.date("%Y-%m-%d %H:%M:%S",tonumber(timestamp)).."\t"..cmd
      end
      VH:SendDataToUser(t.."|",nick)
      return 0
   end
   return 1
end

function Main()
   VH:SQLQuery("CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pi_cmdlog` (`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, `user` varchar(32) NOT NULL default '', `cmd` text NOT NULL, `time` int(13) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY  (`id`), INDEX `user` (`user`));")
   local r,bot = VH:GetConfig("config", "hub_security")
   if r then
      BotNick = bot
   end
end

Vin Apr 30, 2010 5:22 am
Profil YIM WWW

salut! am facut si eu exact dupa tutorial simi da asha [14:51:53] <Devil> Script /etc/verlihub/scripts/cmdlog.lua is already loaded! si cand dau !cmdlod pe main zice asha 14:52:07] <Devil> Sorry, 'log' is not implemented
Only known: list lst
ms

Joi Noi 10, 2011 3:59 pm
Conectat
Site Admin

Am modificat. Se pare ca din greseala am uploadat scriptul modificat pentru hubul meu, nu cel default.
Am editat primul post, comenzile sunt "!logcmd" si "!clear_logcmd", pe care le poti personaliza si tu editand scriptul si modificand aceste randuri pe care le gasesti in partea de sus.

Joi Noi 10, 2011 9:02 pm
Profil YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 3 mesaje ]