|
|
Înregistrare •
FAQ •
Chat
• Căutare • Autentificare
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
Schimba melodia din counter strike
| Autor |
Mesaj |
|
Yusaku
Membru din: Lun Ian 09, 2012 11:44 pm Mesaje: 1061 Localitate: Cluj Napoca ( Facultate) / Braila ( Nascut)
|
Am facut acest mini-tutorial, deoarece am vazut ca multi s-au "plictisit" de aceeasi melodie cand intra in Counter-Strike! Pentru NON-STEAM Pasul 1: Alegeti melodia dorita, care se va auzi in momentul in care deschideti Counter-Strike Pasul 2: Redenumiti melodia dorita din "......" in gamestartup.mp3 Pasul 3: Inlocuiti melodia initiala din C:/Counter-Strike1.6/cstrike/media(dati inlocuire cu melodia aleasa). Pasul 4: Intrati in Counter-Strike si vedeti rezultatul
Pentru STEAM Pasul 1: Alegeti melodia dorita, care se va auzi in momentul in care deschideti Counter-Strike Pasul 2: Redenumiti melodia dorita din "......" in gamestartup.mp3 Pasul 3: Inlocuiti melodia initiala din C:\ProgramFiles(x86)*\Steam\steamapps\teodora22*\counter-strike\cstrike\media(dati inlocuire cu melodia aleasa). ProgramFiles(x86)* -> Apare asa doar la cei care au sistem de operare pe 64biti cei care au sistem de operare pe 32 biti o sa apara doar ProgramFiles teodora22* -> este id-ul contului cu care ma loghez pe steam Pasul 4: Intrati in Counter-Strike si vedeti rezultatul.
enjoy this and thx Gabbriell(c)
_________________ ────────▄▄▄▄▄▄──────── A ──────▄████████▄────── N ──────█────────█────── O ─────█──────────█───── N ─────█─▄▀█──█▀▄─█───── Y ────▐▌──────────▐▌──── M ────█▌▀▄──▄▄──▄▀▐█──── O ───▐██──▀▀──▀▀──██▌─── U ──▄████▄──▐▌──▄████▄── S We are ANONYMOUS We are LEGION We do not FORGIVE We do not FORGET EXPECT US
|
| Mar Feb 21, 2012 4:03 am |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|